Staten selger Ambita til børsnoterte Sikri Holding
Staten selger Ambita til børsnoterte Sikri Holding Sikri Holding, med it-gründer Jens Rugseth i spissen, kjøper eiendomsteknologiselskapet Ambita fra staten for nesten en milliard kroner.
Den som heier på en global minsteskatt, kan sende et bitte lite takkekort til USAs...
Den som heier på en global minsteskatt, kan sende et bitte lite takkekort til USAs... Verden kan få et nytt og bedre skattesystem. Det er ikke sikkert det ville skjedd uten Trump.
Carl Erik Krefting legger striden med ekspartneren Runar Vatne bak seg: – Vi burde begge...
Carl Erik Krefting legger striden med ekspartneren Runar Vatne bak seg: – Vi burde begge... Investor Carl Erik Krefting går fra luksusshopping og krangling til milliardambisjoner for en helt ny bydel i Oslo. Men kontoreiendom har han ingen tro på.
Rekordhøy sparing under koronapandemien –optimismen er tilbake
Rekordhøy sparing under koronapandemien –optimismen er tilbake Verdens husholdninger har økt sparingen med tilsvarende fire oljefond under koronapandemien. Optimismen er på vei tilbake. Nye, store smitteutbrudd i India skaper bekymring.
– Inflasjonsfrykten henger som en sky over oss
– Inflasjonsfrykten henger som en sky over oss Frykt for inflasjon og høyere renter vil prege markedene mer enn vaksinenytt i ukene som kommer, tror Storebrand-forvalter Olav Chen.
Kronikk om toppjobbene i Jerntriangelet: Er tabbekvoten oppbrukt?
Kronikk om toppjobbene i Jerntriangelet: Er tabbekvoten oppbrukt? Byråkratene i Jerntriangelet har uforstyrret fordelt toppstillinger seg imellom i flere tiår. Tabber på løpende bånd det siste året tilsier at stortingspolitikerne bør kikke dem i kortene.
Innlegg: En hån mot dem som har viet yrkeslivet til å sikre alle oss andre
Innlegg: En hån mot dem som har viet yrkeslivet til å sikre alle oss andre Dagens lovverk bygger på at det er noen egenskaper som svekkes med alder. De fleste vil være enig om at det ikke er forsvarlig at den som skal bære deg ut fra fjerde etasje når huset ditt brenner er 70 Read More
Nå ser treningssenterkjedene toppen av bakken – åpner en rekke nye sentre
Nå ser treningssenterkjedene toppen av bakken – åpner en rekke nye sentre Sats skal åpne fem nye treningssentre i år, og enda flere kommer i 2022 og 2023. Også EVO satser friskt med seks nyåpninger.
Høyres nestleder mener Støres skatte-kritikk er hul
Høyres nestleder mener Støres skatte-kritikk er hul Arbeiderpartiet går til valg på å redusere forskjellene, og anklager Høyre for å ha økt dem. Jonas Gahr Støre vil imidlertid ikke si noe om Aps skattepolitikk faktisk vil snu utviklingen.
Undersøkende og kritisk journalistikk er DNs varemerke
Undersøkende og kritisk journalistikk er DNs varemerke Det er du og de andre DN-abonnentene som gjør det mulig å lage den journalistikken vi får priser for.
Utfordringer post pandemi
Utfordringer post pandemi Nye trender i arbeidslivet forandrer kravene til ledere.
Koronakommisjonen fikk ingen dokumenter om vaksine-sonderinger fra regjeringen
Koronakommisjonen fikk ingen dokumenter om vaksine-sonderinger fra regjeringen Koronakommisjonen har ikke fått dokumentasjon på at regjeringen tok kontakt med legemiddelselskaper for å sondere muligheten for å kjøpe vaksiner direkte.
Norse Atlantic-gründer har andre planer enn Kjos: – Ikke i vår interesse å fusjonere med...
Norse Atlantic-gründer har andre planer enn Kjos: – Ikke i vår interesse å fusjonere med... Gründer og sjef i det nye langdistanseselskapet Norse Atlantic Airways, Bjørn Tore Larsen, vil ikke høre snakk om en fusjon.
Nasa har bedt Elon Musk bygge romfartøy for ny månelanding
Nasa har bedt Elon Musk bygge romfartøy for ny månelanding «Nasa rules!!» skrev SpaceX-gründer Elon Musk på twitter etter å ha fått kontrakt med Nasa på bygging av et nytt romfartøy.
USA og Kina forplikter seg til klimasamarbeid
USA og Kina forplikter seg til klimasamarbeid USA og Kina forplikter seg til å inngå klimasamarbeid, uttaler partene i en felles uttalelse.
Seks av ti positive til vaksinepass
Seks av ti positive til vaksinepass 59 prosent av alle nordmenn mener fullvaksinerte bør få et vaksinepass eller koronasertifikat med fordeler.
Vil like mange ønske å bo i byen etter koronapandemien? Nei, tror Harvard-professor
Vil like mange ønske å bo i byen etter koronapandemien? Nei, tror Harvard-professor «Alle» vil bo i byen. Det er der de kule jobbene, de smarteste folkene og de beste kulturelle opplevelsene er. Men er det å bo i byen like attraktivt et drøyt år inn i en pandemi.
Hjemmeeksamen har ført til en kraftig økning i eksamensfusk:  – Trist, men mange har nok...
Hjemmeeksamen har ført til en kraftig økning i eksamensfusk: – Trist, men mange har nok... Så langt i år har Felles klagenemnd fått inn like mange fuskesaker som i hele 2019. – Vi jobber for å finne alternative, men samtidig «fuskesikre» eksamensformer, sier studentleder Marie Knutsen Bruntveit ved Oslomet.
Rekordmange vil studere på BI
Rekordmange vil studere på BI Årets søkertall til Handelshøyskolen BI viser at rekordmange ønsker en studieplass fra høsten 2021.