– 80 prosent av boligene går over prisantydning
– 80 prosent av boligene går over prisantydning Boligmarkedet i januar: Fulle visninger og ville budrunder. Meglertopper venter at boligprisene kan stige hele fem prosent på én måned.
Innlegg: Kommuner gir fortsatt byggetillatelse på arealer utsatt for skred og overvann
Innlegg: Kommuner gir fortsatt byggetillatelse på arealer utsatt for skred og overvann Forebygging er den beste forsikring, også mot naturskader. I dag er klimatilpasning overlatt til lokalpolitikerne, i praksis kommunaldirektører og andre ansatte – et urimelig krav til kompetanse og kapasitet i kommunene.
Kronikk: Biden må gjenreise USA
Kronikk: Biden må gjenreise USA Demokratene må erkjenne at de står midt i en kulturkamp, som vil fortsette også uten Trump.
Fulle tog på vei til Oslomarka: – Folk har selv et ansvar
Fulle tog på vei til Oslomarka: – Folk har selv et ansvar Skigåere på vei til Oslomarka sto lørdag tett i tett på både tog og perronger. Ikke en ønskelig situasjon, sier Vy.
NHO og Virke krever slutt på nasjonal skjenkestopp
NHO og Virke krever slutt på nasjonal skjenkestopp To uker er nok. Nå må kommuner med lite smitte igjen kunne la serveringssteder få åpne kranene og skjenke alkohol, mener både Virke og NHO.
Innlegg: Norge har en digitaliseringsminister, men ingen digitaliseringspolitikk
Innlegg: Norge har en digitaliseringsminister, men ingen digitaliseringspolitikk Vi må ta farvel med en digitaliseringsmodell preget av fri flyt og den sterkestes rett. Vi trenger en helt ny digitaliseringspolitikk som sørger for at teknologisk utvikling kommer fellesskapet til gode.
Forbrukerrådet: Vent med å bestille reiser
Forbrukerrådet: Vent med å bestille reiser – Det kan bli dyrt å bli stående igjen på en flyplass fordi reglene for koronatesting plutselig er endret, sier jurist Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet.
Brukerne strømmer til krypterte meldingsapper, men tek-analytiker Henriette Trondsen tror ikke på langvarig smell for...
Brukerne strømmer til krypterte meldingsapper, men tek-analytiker Henriette Trondsen tror ikke på langvarig smell for... It-analytiker Henriette Trondsen (34) i Arctic Securities tror ikke teknologigigantenes offensiv mot Donald Trump og høyreekstreme vil gi store utslag på aksjekursen lenge.
Slik ble Irland landet med størst smittespredning i verden
Slik ble Irland landet med størst smittespredning i verden På få uker gikk Irland fra å ha lavest smittevekst i EU til å ha størst smittespredning i verden. Smittetsunami, er statsministerens eget ord på utviklingen.
Biden: Innsettelsen et signal om et gjenopplivet USA
Biden: Innsettelsen et signal om et gjenopplivet USA Joe Biden sier at innsettelsen onsdag, tross at den skjer i en nedskalert versjon og med strenge sikkerhetstiltak, blir et tydelig signal om at USA er tilbake.
Utfordreren ble kalt en parasitt. Nå tjener de millioner på elsparkesykkelutleie
Utfordreren ble kalt en parasitt. Nå tjener de millioner på elsparkesykkelutleie Oppstartsselskapet Ryde ble stemplet som cowboyer og forsøkt kastet ut fra to byer. Ett år og fire søksmål senere omsetter elsparkesykkel-gründerne for 57 millioner.
Tusenvis av migranter på vei til USA har nådd Guatemala
Tusenvis av migranter på vei til USA har nådd Guatemala De flere tusen migrantene fra Honduras som er på vei nordover mot USA, krysset fredag kveld grensen til Guatemala.
Marit Vossgård (29) etablerte bedrift med faren da hun ble permittert fra oljebransjen
Marit Vossgård (29) etablerte bedrift med faren da hun ble permittert fra oljebransjen Sammen har far og datter løftet bergensentreprenøren Hjelmen til gasellestatus: – Vi trives veldig godt med å jobbe sammen, sier Marit Vossgård som helst tar jobber andre ikke vil ha.
Våpenlobbyen i USA har søkt konkursbeskyttelse
Våpenlobbyen i USA har søkt konkursbeskyttelse USAs våpenlobbyorganisasjon National Rifle Association (NRA) har søkt om konkursbeskyttelse og varsler flytting til Texas.