Endelig kom Equinor-sjefen seg ut på dypt vann Han har ventet på endelig å komme seg offshore. Nå har Equinor-sjef Anders Opedal også bestemt sin første investering: Strøm fra land for to nye plattformer.
Dette skjer denne uken: Resultatsesongen starter Flere selskap slipper årets første kvartalsrapporter. Ferske tall vil fredag vise oss status for europeiske industrier.
Aarbakke og Cognite med ny teknologisatsing Aarbakke og IT-selskapet Cognite samarbeider om et nytt selskap. Teknologien som er blitt utviklet for maskineringsbedriften på Jæren skal nå tilbys til alle.
Bergen Engines-saken: Sp mener at tilliten til Høyre er svekket Senterpartiet mener at tilliten til Høyres kontroll på nasjonal sikkerhet er svekket. Det hevder partiet i forkant av mandagens høring i Bergen Engines-saken.
Norske fond laster opp: Satser på flyselskaper som ikke flyr De ferske flyselskapene Flyr og Norse Atlantic utgjør noen av de største posisjonene i fondene Delphi Nordic og DNB SMB, før noen av flyselskapene har gjennomført en eneste flyging.
Global chip-krise gir umettelig etterspørsel: Slik påvirkes norske NOD Handelskrig og pandemi har gitt en chip-mangel som nå truer produksjonen av alt fra elbiler til Playstation og hjemmekontorutstyr. Midt i dette står norske Nordic Semiconductor. Nå spår analytikerne oppgang for aksjen.
Boligforsker øyner «reprising av beliggenhet» i Norge Kan coronakrisen flytte boligmarkedets «episenter» ut av Oslo? Plasskrav og hjemmekontor har satt fyr på budrundene i utkanten, ifølge meglere. Nå jakter boligforskere svar på om pandemien har endret markedets kurs.
Sveitsisk selskap vil kjøpe Bergen Engines – Vi har god erfaring med offentlig-privat samarbeid.